Жилищен комплекс Prestige Park Residence

plan <span class="hot_span" style="left:493px;top:601px;">Етаж 0</span> <span class="hot_span" style="left:492px;top:556px;">Етаж 1</span> <span class="hot_span" style="left:493px;top:522px;">Етаж 2</span> <span class="hot_span" style="left:492px;top:485px;">Етаж 3</span> <span class="hot_span" style="left:492px;top:448px;">Етаж 4</span> <span class="hot_span" style="left:491px;top:408px;">Етаж 5</span> <span class="hot_span" style="left:490px;top:366px;">Етаж 6</span> <span class="hot_span" style="left:488px;top:320px;">Етаж 7</span> <span class="hot_span" style="left:488px;top:276px;">Етаж 8</span>
Детайли Галерия Видео Спецификации Направете първата крачка към своя дом...

Предимства

 


Затворен комплекс, без такса поддръжка
 


Функционални разпределения и просторни помещения
 


Разнообразие на парко места и гаражи
 


По-чист въздух с красиви гледки към Витоша и София
 
 
 


Ресторант, озеленяване, водна атракция, детска площадка
 


Градински мезонети, тип – къща
 


Спокойна среда, в съседство с нискоетажни затворени комплекси
 


Гъвкава схема на плащане
 
 
 

Детайли

 

ЕТАЖИ
9

 

АПАРТАМЕНТИ
102

 

ПЛОЩ
от 60 до
над 100m2
 

ОФИСИ
6

 

ПАРКОМЕСТА
184

 
 
 

Комплексът се състои от високи свързани тела и широкоплощна ниска база с модерен външен вид. Жилищен комплекс Prestige Park Residence разполага с разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, и мезонети. Всеки апартамент има дневен тракт с отворен план, с гледка към Витоша.

 

План на сградата

Модерни строителни материали, които гарантират добра шумоизолация, висока енергийна ефективност и удобство, на своите обитатели, са използвани при изграждането на сградата, състояща се от две тела. Жилищен комплекс Престиж Парк Резиденс предоставя на своите обитатели помещения за ресторант, офиси, паркинги и жилища. За допълнителното удобство гарантират вътрешният двор с югозападно изложение, напълно оборудваният детският кът и водна атракция.

Жилищен комплекс Престиж Парк Резиденс помещава ресторант, офиси и жилища. Сградата е разделена е на 2 входа, с отделни входове за ресторанта, за зареждането му и за офисите.

На партерно ниво е зоната за обществено ползване, а над него жилищната площ. На това ниво за разположени ресторант с помещения за кухня и склад и 12 открити паркоместа, от които 2 подходящи за хора в неравностойно положение. Комплексът разполага с още 172 паркоместа, разпределени в подземен паркинг на 2 нива (ниво -1 с 85 места и ниво -2 с 87 места). Общо за сградата паркоместата са 184, от които 158 за автомобили, 18 подходящи за хора в неравностойно положение и 16 за мотоциклети (1/2 паркомясто).

Вход 1 е с 9 надземни етажа като на партера се помещава ресторантът, на първия етаж са разположени 6 броя офиси, а останалите 8 етажа са жилищни. Апартаментите в нея са 14 двустайни, 32 тристайни116 и 1 четиристаен, или общо 47 апартамента.

Вход 2 е съставена от 2 тела – съответно 7 и 9 етажно. Първите 2 етажа са отредени за 10 мезонета. В останалата част са предвидени 36 двустайни, 20 тристайни и 3 четиристайни апартамента – общо 59 апартамента и 10 мезонета.

Общо в сградата се помещават ресторант, 6 офиса, 37 двустайни, 59 тристайни и 6 четиристайни апартамента (общо 102 апартамента) и 10 мезонета. Разнобразието от апартаменти и различната им големина (от 60м²  до над 100м²) гарантира възможността всеки нов обитател да избере дом, който ще отговаря на неговите желания и нужди.

Тухли Винербергер Поротерм

Porotherm 25 NFLight са керамични блокове с пониско обемно тегло и специфична решетка, която запазва всички основни предимства на тухлите Porotherm, като рязко намалява разхода на зидарски разтвор.

Окачена вентилируема фасада FunderМax

Топлоизолационна система Weber

Варогиспсови мазилки Röfix и Euro Mix

Входни блиндирани врати

Изцяло блиндирани врати, с вградена алармена сигнализация, дебелина на крилото минимум 8см, топлоизолирани, съобразени с дизайна и цветовете на сградата.

Дограма – седемкамерна Rehau – SYNEGO

В сравнение със стандартните прозорци, SYNEGO предлага до още 50% повече топлоизолация. Така намалявате чувствително Вашите разходи за отопление и изживявате едно ново чувство за комфорт, от което никога няма да искате да се откажете:

• Пестене на енергия благодарение на високата топлинна ефективнос
• Спокойствие благодарение на отличната шумоизолация
• Чувство за сигурност с индивидуална защита от взлом за Вашият имот
• Свобода на дизайна с повече от 220 цвята и различни форми
• Блестящо чисти прозорци благодарение на гладките повърхности с формулата
High-Definition-Finishing
• Отговорен принос към околната среда благодарение на щадящото природни
ресурси производство

Във вътрешността на прозорците се крие една добре премислена архитектура:
• Конструктивна ширина от 80 мм за изящен стил
• Намалена видима височина от 117 мм за повече светлина
• Дебелина на стъклото 51 мм
• 7-камерен профил в касата, 6-камерен профил в крилото за по-голяма изолация
• Уплътнения за надеждна защита от въздушно течение и влага
• Възможно е допълнително уплътняване (средно уплътнение) за повишаване на
топлоизолацията

Естествен камък за общи части

Испански асансьори ORONA

ORONA е най-големият производител на асансьори в Испания и един от седемте най-големи в света: най-модерните световни технологии, изключително престижни асансьори!

Гаражни врати Hörmann

Стъклени парапети – тераси

Видеодомофонна система

Направете първата крачка към своя дом...