Проекти

Signature

Signature - неповторим дом на неповторим адрес. Тази модерна сграда с ексклузивна локация на бул. “Черни връх” № 65 съчетава стил, архитектура и качество, за да ви предостави луксът на нашето забързано ежедневие - време и пространство. Проектът ни предлага живописната гледка на Витоша и безпроблемен достъп до множество удобства. Signature е нашият подпис, неизбледняващ във времето.

повече

Комплекс Градина

Жилищен комплекс „Градина” е разположен в добре устроените южни квартали на гр. София и е осигурен бърз достъп до „Симеоновско шосе“, „Околовръстен път“ и мoл „Πapaдaйc". Локацията на самия жилищен комплекс позволява лесен и перспективен достъп до центъра и оживените части на града. В района има големи супермаркети – Фантастико (3 минути), Кауфланд (7 минути), разнообразни търговски обекти, както и реномираните Френска детска градина и училище „Виктор Юго“. В непосредствена близост до комплекс „Градина“ се

повече

M2

Комплексът ще разполага с богато озеленен вътрешен двор. Предвидените места за паркиране са в сутерена на сградата, което гарантира спокойна среда на живот. Благодарение на френските прозорци и ниското застрояване в района нашите сгради ви предоставят гледка към планина Витоша.

повече

M Building

M-building е вдъхновена от съвременните тенденции в жилищното строителство.Сградата се отличава с стилна визия, чисти линии, проектирана с функционални разпределения и минимален процент общи части. Разгърната застроена площ (РЗП) на сградата е 11 070 кв.м, състояща сеот 6 етажа и три входа - "A", "B" и "C". Разполагаме с едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, подходящи за обединение. предвидени са паркоместа и гаражи на партерен етаж и в сутерен, които дават въз

повече

Жилищен комплекс Prestige Park Residence

Жилищен комплекс Престиж Парк Резиденс предоставя на своите жители идеалната комбинация от лесен достъп до забързана София и спокойствоето и величието на планината. Близостта до Витоша осигурява прохлада през лятото, невероятни, спиращи дъха гледки през зимата, и чист, свеж въздух през цялата година. Бързото развитие на района гарантира достъп до модерни удобства, далеч от шума на столицата. Наличието на зелени площи, които не се предвижда да бъдат застроявани, осигурява спокойствие и отмора сред забързанот

повече
Домът не е просто сграда. Това е място, изпълнено с любов, комфорт и спокойствие. Мястото, където реализирате мечтите си и което ви осигурява свобода, спокойствие и красота всеки ден. Предоставяме ви разнообразие от апартаменти, които ще ви накарат да се влюбите. Апартаментите, които предлагаме, са различни по площ, изложение и разположение на стаите. Защото нашата мисия е да създадем сгради, които да носят комфорт и сигурност по отношение на качеството; място, което да отговаря на индивидуалността на всеки клиент, с усещане за пространство и светлина. Жилищата, които предлагаме се отличават с елегантен дизайн и са максимално удобни, функционални и модерни. Обръщаме внимание на детайлите, за да можете да поберете всичко важно за вас и семейството ви.
Работим по високи световни стандарти и се стараем да оправдаем очакванията на клиентите си. Нашите апартаменти се намират в сгради, построени от високо качество на материалите, с максимална енергийна ефективност и шумоизолация. Построени в здравословна среда, със старание за опазване на околната среда.

Сградите са в близост до всички удобства на големия и модерен град –детска градина, училище, места за развлечения, търговски комплекси и хранителни магазини. И разбира се градският транспорт - огромен плюс в забързаното ни ежедневие. В същото време заобикалящите я зелени площи придават усещане за свежест и спокойствие. Освен в столицата, можем да ви предоставим уютен дом и на на брега на морето.