#785 Къща - София, Бояна

Компания за недвижими имоти Happy Homes има удоволствието да ви представи комплекс съставен от 34 еднофамилни къщи, групирани в 6 сгради, подземен паркинг със 78 паркоместа и богато озеленено парково пространство. Всяка къща е разпределена на три етажа и разполага със собствен двор, две паркоместа и прекрасна гледка към планината. Къщите притежават собствени покривни ВЕИ, които осигуряват частично елекрозахранване. Наред с висококачествената топлоизолация и три-камерната дограма, комфортът и уютът на жилищната среда са гарантирани. Истински оазис в подножието на Витоша планина.

Дограмите са алуминиеви, с много високи топлоизолационни и звукоизолационни параметри. Слънцезащитните плъзгащи системи по прозорците се контролират ръчно и се позиционират според нуждите на обитателите. Тяхното свободно придвижване по хоризонтала превръща сградите в една постоянно динамична структура.
Външното пространство е иновативно и уникално като форма и решения. Подбраните материали са естествени, с високо ниво на изпълнение. За всяка къща има предвиден богато озеленен двор, отделен с жив плет. Големите общи площи с добре подбрана висока растителност придават усещане за извънградска среда.

В подземния паркинг на комплекса са осигурени места за зареждане на електрически автомобили.
Комплексът е разположен на тихо, но същевременно много комуникативно място;

Всички материали, които са вложени, са висококачествени и от премиум производители, с цел да гарантират високо ниво и комфорт на живот;
На покрива на всяка сграда са монтирани възобновяеми енергийни източници- соларни панели, които осигуряват част от енергията за захранване на всяка къща през светлата част от деня, гарантиращи ниски сметки за ток;
В комплекса се предвижда денонощна охрана и видеонаблюдение;
Осигурена е поддръжка на парковото пространство и сградния фонд;
Голяма паркова среда, гарантираща спокойствието на обитателите на комплекса;
Собствени дворове;
Висококачествено строителство.
Цената включква две подземни паркоместа и е С ДДС.

Допълнителни детайли
Година на строеж 2023
Строителство Тухла
Обзавеждане и оборудване на имота БДС
Състояние Ново строителство
Отопление Климатик
Допълнителна информация С гараж, Паркомясто, С паркинг, Панорама
Гледки от имота Гледка към вътрешен двор, Гледка към гора, Гледка към града
    • Сподели: