#787 Къща - София област, с.Гурмазово

Компания за недвижими имоти има удоволствието да си представи самостоятелна къща пред АКТ 16 от 120 кв.м., в затворен комплекс без такса подръжка с уникална панорама, на 15 км от центъра на София. Прилежащият парцел към имота е 665 кв.м. и е ограден. Къщата представлява входно антре, хол с трапезария и кухненски бокс, тераса, тоалетна за гости, котелно помещение и килер - първо ниво. На второ ниво има две спални и баня с тоалетна, тераса. В проекта са заложени много качествени материали. Термопомпена инсталация за отопление и охлаждане /вода-въздух/. Пречиствателна станция за отпадни води. Високо ефективна топлоизолация. Пет камерна PVC дограма, троен стъклопакет. Фасадни материали, каменна и дървена облицовка, дишаща минерална мазилка. Комплексът е с невероятна панорама, като има гледка към Стара планина, Витоша, Люлин планина, Лозенска планина и дори Рила. Районът около с.Гурмазово е един от най-чистите от екологична гледна точка в България. В близост до комплекса има конна база, тенис кортове и басейн. Селото се намира на 3 км от Божурище. 

Оглед на имота:
Може да се организира оглед на имота в удобно за вас време. За целта се свържете с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Селото се намира в хълмиста местност между Софийското поле и Люлин планина. Климатът е умереноконтинентален. Селото е добре устроено, електрифицирано, водоснабдено и с телефонна мрежа. В него има кметство, читалище и магазини, детски площадки, читалище, хранителни магазини. Учебни и здравни заведения има в общинския център на град Божурище. Непосредствената близост до Околовръстния път на гр. София, магистрала Люлин, действащата жп линия и наличието на свободни терени правят района все по-атрактивен за живеене и инвестиции. 
Подарете си нов дом в район с чист въздух, прекрасна природа на минути от центъра на столицата! Далеч от шума на забързания град, но и достатъчно близо до него, благодарение на добрата пътна инфраструктура. В съчетание с хубавата природа това действително е един чудесен избор!

Допълнителни детайли
Година на строеж 2023
Строителство Тухла
Обзавеждане и оборудване на имота БДС
Състояние Ново строителство
Допълнителна информация Паркомясто, С паркинг, Панорама
Гледки от имота Гледка към вътрешен двор, Гледка към гора, Гледка към града
    • Сподели: